Stromocity pro dospělé

Interaktivní storytellingové představení pro dospělé

Kde: u vás
Čas. dispozice: 50 minut

Stromy slyší, stromy cítí, stromy vidí, stromy chtějí vyprávět. A my vás je můžeme naučit poslouchat.

Osázejme společně holoseče v našich duších a vydejme se na cestu za příběhy, které nás pozvou do důvěrné blízkosti stromů.

Interaktivní vypravěčské představení pro dospělé inspirované dílem německého lesníka Petra Wohllebena nás dovede až ke kořenům. A tam, hluboko pod zemí, možná dojdeme prozření, že nás les může zachránit. Když mu to dovolíme.


Hrají: Dominika Šindelková

Kostým: Andrea Hurych

Galerie
Dominika Šindelková

Domína se z amatérské olomoucké herečky (Divadlo Na cucky), pokusné dramaturgyně a produkční (Divadlo Konvikt) a vystudované divadelní vědkyně (UPOL) metamorfovala v profesionální vypravěčku a lektorku živého vyprávění.

Vyprávění se věnuje 13 let. Spoluzakládala vypravěčský spolek Storytelling CZ, v němž dodnes figuruje a pro který dýchá.

Vypráví pro děti i dospělé, v institucích i pro veřejnost. Věnuje se autorským edukačním projektům i světovým příběhům. Spolupracuje s neziskovou organizací Mezi námi na mezigeneračním projektu čtecích babiček a dědečků. A zpívá. Od patnácti má vždy nějakou kapelu (tč. StarTracks, hvězdný vály) a pořád neumí noty a na nic opravdově brnknout, fouknout ani ťuknout. Zkrocení fujary pro naše představení Stromocity považuje za svůj instrumentální vrchol kariéry.

Má 3 dcery a 3 morčata.

Objednávky

Juliána Vališková

divadlodip@gmail.com
+420 736 791 812

Projekty stromocity

Stromocity je ucelený projekt, na jehož základě vzniká celá řada programů a představení pro děti. Při tvorbě všech programů jsme se inspirovali filozofií Petera Wohllebena. Jeho fakta o přírodě a stromech vytváří ucelenou strukturu, jak chápat svět kolem nás. A to je něco, co chceme předávat již té nejmladší generaci. Propojenost stromů, jejich struktura a schopnost spolupráce v nás probudila chuť vytvářet příběhy, které metaforicky tyto principy popisují a dál rozvíjí. Každé naše Stromocity nabízí něco nového. Jak po stránce divadelní, tak i příběhové.